Thermomaster (EPS-80) homlokzati hőszigetelő ALAP rendszer

Több mint 50 éve létező, mára teljesen kiforrott technológia az alapja. A HUNGAROCELL hőszigetelő maggal szerelt homlokzati hőszigetelő rendszer hazánkban a legelterjedtebb változat. Ezért ehhez a rendszer típushoz találni a legkönnyebben gyakorlott kezű szakkivitelezőt, akik a minőségi anyagok használatával tartósan szép és jól működő hőszigetelő rendszert képesek felépíteni.

A szigetelő lemezek képzik a homlokzati hőszigetelő rendszer magját, ami meghatározza a hőszigetelő rendszer teljesítményét. Minél vastagabb lemezzel érdemes építeni a rendszert, mert a vastagabb lemez jobban „dolgozik” és rövidebb idő alatt térül meg a befektetés, hiszen a szigetelőlemez vastagodásával a rendszer többi elemének költsége változatlan marad vagy csak elenyésző mértékben növekszik.

A szigetelő lemezek ragasztásának alapfeladata mellett a modern ragasztóknak a rendszer külső kéregképző anyagaként ágyazó és felületképző feladatokban is megfelelően kell funkcionálnia.

Az üvegszövettel megerősített külső kéreg ellenáll a külső mechanikai behatásoknak, hosszú távon repedésmentes felületet biztosít, amivel a rendszer több évtizedes tartósságában is nagy szerepet vállal.

Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről